Kort om oss

VERDIEN I GRUPPEN ER MEDLEMMENE

Semaforum er et referansenettverk der deltagerne møtes annenhver uke. Gruppen er satt sammen av personer som ikke er i konkurranse med med hverandre, men kan bidra til økt nettverk og salg gjennom de andre medlemmene. Alle medlemmer i gruppen fungerer som relasjonsbyggere seg i mellom, som vil lede til gode leads man ikke ville fått like lett ellers.

JEVNLIGE LUNCHMØTER
Deltagerne møtes annenhver torsdag, og har et fast program som kjøres igjennom. Møtene starter 11:00 og varer til 12:00/12:30 (kort/lenger program annenhver gang).

Ofte blir medlemmer igjen litt lenger for å diskutere og nettverke. Lokasjon varierer, og vi prøver også å besøke medlemsbedriftene i Semaforum. Dersom vi ikke er ute hos medlemmer er vi på Innovation Dock.

Programmet varierer om det er et kort eller langt Semaforum. Det som er fast er en presentasjon der et av medlemmene får anledning til å presentere seg og sin bedrift, eller gå mer i dybden på produktene eller tjenesten som leveres. På denne måten får de andre medlemmene bedre kjennskap til hverandre, som gjør det lettere for de andre å kunne anbefale de videre.

På hvert Semaforum har vi litt faglig input, der vi tidligere har gått igjennom temaer som tidsbruk, sosiale medier, rekruttering, presentasjonsteknikk, salg, m.m.

Annenhver gang da Semaforum varer halvannen time prøver vi i størst mulig grad å hente inn eksterne foredragsholdere til å gå igjennom et emne eller fortelle sin egen historie. 

KVALITETSSIKRING

Skal man kunne bruke noen som referanse, er man nødt til å levere en kvalitet andre kan gå god for. Alle medlemmene blir derfor nøye satt sammen slik at kvaliteten på deltagerne til en hver tid er god. Det er også viktig at medlemmene ikke er i konkurranse med hverandre, slik at det ikke blir konkurranse medlemmene seg i mellom når de andre medlemmene kommer med tips til kunder og direkte leads.